Despre noi

Aparut din pasiunea unor oameni pentru cosmetice si din dorinta de a oferi si o alta alternativa pe piata de profil a produselor cosmetice, brandul Ruby Rose, reprezinta de acum , cu certitudine, un succes.

Argumentele noastre sunt  varietatea si calitatea produselor, respectul pentru oameni si sanatatea lor, toate aceste la preturi extrem de atractive, care sa dea increderea necesara consumatorilor ca alegerea produselor cosmetice Ruby Rose a fost cea mai potrivita.

De la inceput, conceptul Ruby Rose a purtat cu el deviza „Value for money”, asadar,  un raport calitate/pret la nivelul de asteptari al fiecarui client de produse cosmetice.

Prioritatile Ruby Rose sunt date de tendintele pietei , de preocuparea  permanenta pentru imbunatatirea tehnologiei si a ingredientelor utilizate la fabricarea produselor sale, printr-un program intens de evaluare, menita sa ridice calitatea si sa creasca satisfactia clientilor, de dorinta de a inova, de a diversifica continuu portofoliul de produse din oferta si de a face ca acestea sa fie cat mai cunoscute si usor accesibile, unui numar cat mai mare de clienti.

Ruby Rose ofera multiple oportunitati pentru incheierea de parteneriate si colaborari reciproc avantajoase tuturor acelora pentru care produsele cosmetice si lumea lor, fie le este foarte bine cunoscuta, fie isi doresc sa o descopere.

A detine arta seductiei reprezinta pentru orcine un atuu incontestabil. Farmecul si frumusetea personala sunt elemente de necontestat ale acestei arte. O frumusete permanenta cu ochii pusi in valoare, gene impecabile, sprancene perfect conturate, buzele senzuale si un zambet seducator, ten de portelan, deci, un machiaj irezistibil, poate fi visul oricarei femei.

Pasiunea pentru make-up si frumusete a echipei Ruby Rose te va indruma cum sa iti pui in valoare frumusetea ta naturala, cum sa ai un look de invidiat si cum sa obtii stralucirea de care ai nevoie, pentru a se simti mereu in centrul atentiei, in toate momentele zilei. Un fard de pleoape, un glitter incercat azi, un ruj sau gloss testat maine si tot asa, te va ajuta sa iti creezi un ritual propriu al machiajului, sa descoperi lumea fascinanta a cosmeticelor Ruby Rose si secretele ei si sa fii intotdeauna seducatoare, irezistibila, femeia distinsa si fermecatoare.

Indrazneste, combina, evidentiaza si fii magnifica cu noua imagine Ruby Rose special creata pentru tine.

Ruby Rose, puterea de a fi irezistibila.